HVAD ER OPALDO?

Opaldo.dk er en onlineplatform, hvor du som bruger har mulighed for, at deltage i det der populært hedder "gruppekøb", hvor flere interesserede brugere går sammen og derved opnår en rabat.

Der er ingen garanti for, at du vil modtage et tilbud på det ønskede produkt, men vi på Opaldo, vil gøre alt for, at forhandle den bedst mulige pris på det pågældende produkt til dig. Jo flere interesserede købere, der "går sammen", jo større er sandsynlighed for at lave en god handel. Tilbuddene som virksomhederne giver via Opaldo, ligger typisk 5-20% under de laveste priser på nettet, men kan være endnu bedre.

Der sælges kun nye varer, samt udstillingsmodeller som optræder som nye, gennem Opaldo og det kræver et gyldigt CVR nummer og godkendelse af Opaldo før virksomheder kan sælge gennem Opaldo.

HVORDAN KØBER JEG GENNEM OPALDO.DK?

  1. Opret dig som bruger i login feltet i højre side på Opaldo.dk eller log ind med Facebook og udfyld resterende informationer under "Opret bruger".
  2. Søg efter den vare, som du ønsker et tilbud på. Hvis produktet findes gå til pkt. 3. Hvis den ønskede vare ikke findes, gå til pkt. 5.
  3. Klik på produktet og oplys antallet af ønskede produkter og indtast dato for, hvor længe dit ønske skal gælde. Her kan du også angive, om du er interesseret i udstillingsmodeller.
  4. Dit ønske er nu registeret og du vil modtage tilbud direkte i din indbakke på den mailadresse du har oplyst ifm. oprettelse af din profil. I mailen vil der være et link til selve tilbuddet. Ønsker du at gøre brug af tilbuddet skal du klikke på linket og gennemføre betalingen nederst på samme side. Skulle du mod forventning ikke modtage et tilbud inden for den gyldige periode, udløber dit ønske blot.
  5. Tryk på "Opret produkt" i login-boksen eller tryk på "Kan du ikke finde produktet? Opret det her!" nedenfor din søgning.
  6. Udfyld alle informationer bedst muligt. Det er vigtigt, at virksomhederne ikke er i tvivl om, præcist hvilket produkt du ønsker tilbud på.
  7. Tryk "Gem tilmelding".
  8. Afvent tilbud fra en virksomhed. Se pkt. 4.

OPRET DIG SOM BRUGER: KLIK HER