Om Opaldo

Opaldo.dk er en onlineplatform, hvor du som bruger har mulighed for, at deltage i det der populært hedder "gruppekøb", hvor flere interesserede brugere går sammen og derved opnår en rabat.
Der er ingen garanti for at du vil modtage til tilbud på det/de ønskede produkter, men Opaldo har opbygget et netværk af virksomheder, som følger de produkter og mærker de forhandler, og er der flere interesserede købere, som går sammen, er det stor sandsynlighed for at disse virksomheder afsender tilbud via Opaldo. Tilbuddene ligger typisk 5-20% under de billigste priser på nettet, men kan være endnu bedre.
Der sælges kun nye varer, og udstillingsmodeller som fremtræder som nye, gennem Opaldo, og det kræver et gyldigt CVR-nummer samt godkendelse af Opaldo, før virksomheder kan sælge gennem Opaldo.

HVEM ER VI

Morten Dines Johansen, Stifter og idémand

Billede af Morten Dines Johansen

Morten er ansvarlig for Partnerskaber. Morten har de sidste 5 år arbejdet med forretningsudvikling hos metroXpress og De Gule Sider og er idemanden bag Opaldo. "Ideen opstod fordi jeg savnede et sted på nettet, hvor jeg kunne forhandle mig til bedre priser. En af måderne hvorpå man opnå rabat, er ved at gå sammen andre og få en mængderabat. Da denne mulighed ikke fandtes på nettet, besluttede jeg at etablere Opaldo og springe ud som iværksætter."
LinkedIn


Lotte Bretton-Meyer, Partner og Direktør

Billede af Lotte Bretton-Meyer

Lotte tager sig af den daglige ledelse og drift. Hun har over 20 års erfaring fra danske og internationale mærkevarevirksomheder og forskellige brancher. "Jeg elsker at handle på nettet, både danske og udenlandske sites – det er nemt, udvalget er enormt og min mulighed for at sammenligne priser og produkter er legende let. Jeg har mulighed for at orientere mig og det giver mig et godt udgangspunkt for at gøre en god handel. Med Opaldo har jeg fået endnu bedre muligheder!"

LinkedIn


Lars Golovitcher Petersen, Partner og konsulent

Billede af Lars Golovitcher Petersen

Det er ikke første gang Lars er involveret i en opstartsvirksomhed. Han har prøvet det flere gange før. Han er vores tekniske vidunder og omgiver sig i døgnets mørke timer med yum install php-devel, PHP, MySQL, Python, Apache, C#.NET og andet teknisk magi. At bygge et internetunivers er et håndværk. Lars har sammensat byggeklodserne og det er der blevet et flot Opaldo.dk ud af.

LinkedIn

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at skrive til hello@opaldo.com.